Steun KVN: Lever gebruikt frituurvet in

Heb jij thuis een frituurpan en wordt het frituurvet regelmatig vervangen? Dan kan je eenvoudig onze club steunen door het apart inzamelen van gebruikt frituurvet!

Frituurvet: Geld voor je club
Lever je gebruikte frituurvet in bij de daarvoor bestemde gele container op ons clubhuis. Iedere volle container levert ons maar liefst € 32,- op! Hiervan kunnen we jaarlijks allerlei activiteiten organiseren. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.

Goed voor het milieu. Goed voor onze club.
Gebruikt frituurvet kan op een duurzame manier gerecycled worden tot biodiesel. Dit is een concrete oplossing voor CO2 vermindering en bovendien levert dit onze club ook nog eens geld op.

Wat moet je doen?
Giet het afgekoelde frituurvet in de originele verpakking of in een andere af te sluiten plastic fles terug. Doe deze verpakking in de daarvoor bestemde gele container bij KVN. De opbrengsten worden vervolgens op het rekeningnummer van de vereniging gestort.

Wat kan je inleveren?

• Vloeibaar/ vast frituurvet
  • Frituurolie
  • Overige plantaardige oliën

Alvast bedankt voor je steun.

banner_frituurvet

Het is supergezellig en gelukkig zit het weer goed mee!

En wederom met excuses voor de vertraging hierbij ook de laatste tussenstand na de Handlers keuze

Met excuses voor de vertraging hierbij de uitslag van de Handlers keuze

Zomerfuncursus 2018

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!