Vriendenloterij

Logo

De helft van de opbrengst van de Vriendenloterij gaat naar goede doelen. Als speler in de Vriendenloterij kun je zelf bepalen welk goede doel dat is! En dat kan ook K.V.N. zijn!

Speel je al mee in de Vriendenloterij en wil je jouw halve inleg ten goede laten komen aan K.V.N.? Neem dan contact op met de Vriendenloterij Ledenservice via 0900-300 1400 (10 cpm). Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Daar kun je aangeven dat je voortaan voor Kynologenvereniging Nieuwegein wilt spelen.

Het kan ook door een brief met je gegevens te sturen naar Vrienden Loterij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam. Vermeld in de brief het omzetverzoek en de naam + vestigingsplaats van de organisatie waarvoor je mee wilt spelen (Kynologenvereniging Nieuwegein, sponsorcode 5186).

Vind je zelf bellen of een brief sturen niet fijn dan kan je ook een mail sturen naar info@kvnieuwegein.nl met alle gegevens, dan regelen wij de omzetting graag!

Heb je nog geen lot en wil je dat wel? Klik dan op onderstaande banner om je aan te melden, K.V.N. wordt dan direct aan je lot gekoppeld.

vriendenloterij

Het is supergezellig en gelukkig zit het weer goed mee!

En wederom met excuses voor de vertraging hierbij ook de laatste tussenstand na de Handlers keuze

Met excuses voor de vertraging hierbij de uitslag van de Handlers keuze

Zomerfuncursus 2018

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!