Workshop ‘Fleecespeeltjes’

Donderdagavond, 27 november, heeft het Eventteam een workshop ‘Fleecespeeltjes’ georganiseerd. Met vijftien enthousiaste deelnemers (en mijn teamgenoten Henriette en Frans) was het een gezellige avond. Onder het genot van een kopje koffie of thee kregen de deelnemers uitleg over wat er allemaal mogelijk is met fleece.

Toen de koffie op was, kon iedereen uit de enorme stapel voorgeknipte stroken fleece, tien stroken in verschillende kleuren, kiezen. Zo kon ieder voor zich leuke vrolijke kleurencombinaties maken.  Stap voor stap zijn we 2 hondenspeeltjes gaan maken. Voor de één wat lastiger dan de ander, maar uiteindelijk had iedereen de slag te pakken. Er werd 1 knooptechniek aangeleerd die op diverse manieren kan worden uitgevoerd.

Ook leerden de deelnemers om zonder knoop te beginnen en om stroken fleece toe te voegen.

Even na 22.00 uur ging iedereen tevreden naar huis met 2 speeltjes. Ook kreeg iedereen een folder met tips mee, zodat de deelnemers thuis verder kunnen freubelen. Omdat we voldoende fleece hadden, konden we de deelnemers aanbieden om voor een klein bedrag nog eens tien fleecestroken te kopen; ook hier werd door menigeen gebruik van gemaakt.

Het was een geslaagde avond! We zullen als Eventteam na gaan denken over meer van dit soort knutselavonden…

Alice van Vliet

fleece speeltjes maken

Het is supergezellig en gelukkig zit het weer goed mee!

En wederom met excuses voor de vertraging hierbij ook de laatste tussenstand na de Handlers keuze

Met excuses voor de vertraging hierbij de uitslag van de Handlers keuze

Zomerfuncursus 2018

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!