Workshop ‘Fleecespeeltjes’

Donderdagavond, 27 november, heeft het Eventteam een workshop ‘Fleecespeeltjes’ georganiseerd. Met vijftien enthousiaste deelnemers (en mijn teamgenoten Henriette en Frans) was het een gezellige avond. Onder het genot van een kopje koffie of thee kregen de deelnemers uitleg over wat er allemaal mogelijk is met fleece.

Toen de koffie op was, kon iedereen uit de enorme stapel voorgeknipte stroken fleece, tien stroken in verschillende kleuren, kiezen. Zo kon ieder voor zich leuke vrolijke kleurencombinaties maken.  Stap voor stap zijn we 2 hondenspeeltjes gaan maken. Voor de één wat lastiger dan de ander, maar uiteindelijk had iedereen de slag te pakken. Er werd 1 knooptechniek aangeleerd die op diverse manieren kan worden uitgevoerd.

Ook leerden de deelnemers om zonder knoop te beginnen en om stroken fleece toe te voegen.

Even na 22.00 uur ging iedereen tevreden naar huis met 2 speeltjes. Ook kreeg iedereen een folder met tips mee, zodat de deelnemers thuis verder kunnen freubelen. Omdat we voldoende fleece hadden, konden we de deelnemers aanbieden om voor een klein bedrag nog eens tien fleecestroken te kopen; ook hier werd door menigeen gebruik van gemaakt.

Het was een geslaagde avond! We zullen als Eventteam na gaan denken over meer van dit soort knutselavonden…

Alice van Vliet

fleece speeltjes maken

In Raader nummer 16 wordt uitgelegd hoe de nieuwe opzet van de KK1 en KK2 er uit gaat zien.

Heb jij ook een van deze cursussen gevolgd? Wat vind je van de nieuwe opzet?

Winter Puppytraining!
Er start deze winter toch een klas voor de Puppy's, De lessen beginnen op maandag 7 januari. Als je mensen kent die hier aan mee willen doen, er zijn nog een aantal plekken vrij, inschrijven kan via de website www.kvnieuwegein.nl

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus

Nieuws van de Raad van Beheer