Workshop ‘Fleecespeeltjes’

Donderdagavond, 27 november, heeft het Eventteam een workshop ‘Fleecespeeltjes’ georganiseerd. Met vijftien enthousiaste deelnemers (en mijn teamgenoten Henriette en Frans) was het een gezellige avond. Onder het genot van een kopje koffie of thee kregen de deelnemers uitleg over wat er allemaal mogelijk is met fleece.

Toen de koffie op was, kon iedereen uit de enorme stapel voorgeknipte stroken fleece, tien stroken in verschillende kleuren, kiezen. Zo kon ieder voor zich leuke vrolijke kleurencombinaties maken.  Stap voor stap zijn we 2 hondenspeeltjes gaan maken. Voor de één wat lastiger dan de ander, maar uiteindelijk had iedereen de slag te pakken. Er werd 1 knooptechniek aangeleerd die op diverse manieren kan worden uitgevoerd.

Ook leerden de deelnemers om zonder knoop te beginnen en om stroken fleece toe te voegen.

Even na 22.00 uur ging iedereen tevreden naar huis met 2 speeltjes. Ook kreeg iedereen een folder met tips mee, zodat de deelnemers thuis verder kunnen freubelen. Omdat we voldoende fleece hadden, konden we de deelnemers aanbieden om voor een klein bedrag nog eens tien fleecestroken te kopen; ook hier werd door menigeen gebruik van gemaakt.

Het was een geslaagde avond! We zullen als Eventteam na gaan denken over meer van dit soort knutselavonden…

Alice van Vliet

fleece speeltjes maken

Vrijdag 14 december is seizoen 2018-II afgesloten. De meeste diploma's en bekers zijn uitgereikt.
Mocht u er afgelopen vrijdagavond niet bij zijn geweest, dan kunt u uw diploma(s) of beker ophalen tijdens de de eerste training of op de klussendag op 23 februari!
Ook als u niet geslaagd bent, ligt er een certificaat klaar met de behaalde resultaten en vaak tips van uw trainer(s).

De inschrijving voor het nieuwe seizoen 2019-I is geopend!

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)