Workshop massage bij honden

Op 25, 26, 27 en eventueel 28 juni, van 19.30 uur tot 22.00 uur, zullen er workshops gegeven
worden door Ramona Schalkwijk. De groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers per
avond en de kosten zijn €30 voor leden en €32,50 voor niet-leden. Opgeven kan via
eventteam@kvnieuwegein.nl met vermelding van naam deelnemer, naam hond én
voorkeur datum. Geef ook aan welke datum je echt niet kunt, i.v.m. het misschien
noodzakelijke schuiven. Vol = vol. Er zijn weliswaar 4 avonden gepland maar alles
is afhankelijk van het animo en de inschrijvingen. Indeling is op volgorde van betaling.

Ramona legt hieronder zelf uit wat de workshop inhoudt;

Massageworkshop; zelf je eigen hond masseren? Dat is goed voor de ontspanning van de
spieren, jouw  inzicht in het functioneren van je hond, een goede band, en… het is leuk!
In de workshop ‘leren masseren’ onder begeleiding van mij, erkend Fysiotherapeute voor
Dier en Mens, leer je in 2,5 uur de basisbeginselen van een ontspanningsmassage, en krijg
je de benodigde achtergrondkennis, zodat je daarna in staat bent om je hond met
verschillende technieken een massage te geven. Het helpt bij het herstel na een flinke
training of wedstrijd, kan spierpijn voorkomen, zet de doorbloeding van de spieren aan
en helpt afvalstoffen af te voeren. Ook wordt je zelf meer alert op de bespiering van jouw
hond en de veranderingen hierin door de  tijd. Hierdoor leer je blessures sneller te herkennen.

Groetjes en misschien tot ziens op 1 van de workshopavonden,

Ramona Schalkwijk
Fysiotherapie voor Dier en Mens
Blokland 7
3417 MN Montfoort

2 months 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

2 months 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

2 months 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Workshop Agility door Lise-Irene Hansen

Raadar Special – World Dog Show 2018