Workshop praktijkspeuren en detectie

Workshop Praktijkspeuren & Detectie

Wegens groot succes van de zomerfuncursus willen we ook in de winterstop een leuke cursus te organiseren. En hiervoor hebben we een tweetal workshops geregeld. 1 Nog tijdens het seizoen en 1 in de winterstop. 18 november zullen er twee workshops praktijkspeuren plaatsvinden en 27 januari zullen er twee  Workshops detectie plaatsvinden. Op die dagen zullen er een workshop in de ochtend en één in de middag worden georganiseerd. De groepen zullen bestaan uit maar 4 personen, dus veel persoonlijke aandacht gegarandeerd!

De workshop zal 2,5 uur duren en 30,- euro kosten.

Wees er snel bij want vol is vol!

Klik hier voor alle informatie.

En wederom met excuses voor de vertraging hierbij ook de laatste tussenstand na de Handlers keuze

Met excuses voor de vertraging hierbij de uitslag van de Handlers keuze

Na het grote succes van de zomerfuncursus in 2017 is er besloten om dit weer te herhalen. De zomerfuncursus bestaat uit 6 onderdelen, wat je precies op welke datum gaat doen is nog een verrassing. Wat we wel al weten zijn de zaterdagen waarop de cursus gegeven zal worden. Het gaat om de volgende dagen 30 juni, 7 juli, 21 Juli, 4 Augustus, 11 Augustus. [ 130 more words ]

Zomerfuncursus 2018

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!