Zomerfuncursus 2018

Na het grote succes van de zomerfuncursus in 2017 is er besloten om dit weer te herhalen.
De zomerfuncursus bestaat uit 6 onderdelen, wat je precies op welke datum gaat doen is nog
een verrassing. Wat we wel al weten zijn de zaterdagen waarop de cursus gegeven zal worden.
Het gaat om de volgende dagen 30 juni, 7 juli, 21 Juli, 4 Augustus, 11 Augustus. Op deze
dagen zullen er telkens drie groepen ingepland  worden. De tijden van de verschillende groepen
zijn 10:30, 11:30 en 13:00 uur.
Op 18 Augustus is de afsluiting en dan beginnen we met alle groepen om 11:00 uur.

We hebben maar een zeer beperkte ruimte en om iedereen evenveel kans te geven gaat de
inschrijving zaterdag 26 mei om 08:30 uur open. Als je mee wil doen moet je op dat moment
klaar zitten om je in te schrijven. Er is maar plaats voor 18 combinaties. O ja, het is niet mogelijk
om een voorkeurstijdstip op te geven.
Inschrijven is mogelijk voor honden vanaf 9 maanden.

De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van het inschrijfgeld.

De kosten zijn €30,- voor het hele pakket, losse inschrijvingen zijn niet mogelijk.

De inschrijving is gesloten, er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

zomerfuncursus

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)