Zomerfuncursus 2018

Na het grote succes van de zomerfuncursus in 2017 is er besloten om dit weer te herhalen.
De zomerfuncursus bestaat uit 6 onderdelen, wat je precies op welke datum gaat doen is nog
een verrassing. Wat we wel al weten zijn de zaterdagen waarop de cursus gegeven zal worden.
Het gaat om de volgende dagen 30 juni, 7 juli, 21 Juli, 4 Augustus, 11 Augustus. Op deze
dagen zullen er telkens drie groepen ingepland  worden. De tijden van de verschillende groepen
zijn 10:30, 11:30 en 13:00 uur.
Op 18 Augustus is de afsluiting en dan beginnen we met alle groepen om 11:00 uur.

We hebben maar een zeer beperkte ruimte en om iedereen evenveel kans te geven gaat de
inschrijving zaterdag 26 mei om 08:30 uur open. Als je mee wil doen moet je op dat moment
klaar zitten om je in te schrijven. Er is maar plaats voor 18 combinaties. O ja, het is niet mogelijk
om een voorkeurstijdstip op te geven.
Inschrijven is mogelijk voor honden vanaf 9 maanden.

De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van het inschrijfgeld.

De kosten zijn €30,- voor het hele pakket, losse inschrijvingen zijn niet mogelijk.

De inschrijving is gesloten, er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

zomerfuncursus

Op 24 november wordt er een Piet fotoshoot georganiseerd bij KVN.

Van 11:00 tot 15:00 uur is er een fotograaf aanwezig, dus als je op de foto wilt met je hond en Piet kan
dat. Als je even moet wachten op de fotograaf is er een speurtocht en vanaf 13:00 uur een piekenrace
op de SBB baan.

De kosten voor de deelname aan de speurtocht op de piekenrace is 1 euro per keer.

Na de super gambling is er wellicht al een aftekening te zien waar het naartoe gaat dit seizoen. Who is hot and who is not?

Tijd voor de tussenstand.

Bij de lummels in ieder geval geen clean sweep. Haven zorgt wel met een tweede keer een tweede plaats voor verandering van de nummer 1 positie. Ook als je niets wint kan je de competitie winnen, is dat wat we hier gaan zien?

Op maar 2 puntjes achter Haven zien we Charlie die de eerste ronde nog wist te winnen. Een vierde plek is niet voldoende om aan de top te kunnen blijven.

De derde plek blijft onveranderd doordat Nala al twee keer een derde plek gehaald heeft en in de tussenstand die plek ook bewoont.

De grootste winst staat dit keer op naam van Dexter die 3 posities weet te stijgen. Hij wint dan ook de SG. Keep this up!

Bij de ukkies zien we een iets grotere wijziging. Door de SG te winnen weet Gina twee plaatsen op te schuiven en de eerste plek in te nemen. Ze slaat ook gelijk een gat met de nummer twee Dusty van 4 punten, dat wordt werken voor de anderen om weer bij te komen.

Dyno bezet nu de 3e plaats maar heeft wel al 6 punten achterstand, en dat terwijl hij op de eerste plaats stond.

Ook hier een 3 plaatsen stijger en wel Toby door met de winst aan de haal te gaan. Dat lukt hem al met een tweede plek in de SG, chapeau!

Bij de ougies dit keer niet hele gekke wijzigingen in de top. Of wacht ehm…..helemaal totaal geen wijzigingen. Alles stationair en geen enkele winst of verlies. Stacy is bezig met een clean sweep, Ray-cee met een silver sweap en D’oro met een bronze sweap. De gaten worden hier snel groter maar we zijn pas bij het tweede onderdeel dus alles is nog mogelijk (en voor de spanning eigenlijk ook wel leuker).

Hier dus geen mentale winnaar maar gelukkig ook geen mentale verliezer.

Ik zou zeggen op naar de volgende; Eigen Tijd, hoe goed ken jij je hondje (en jezelf). Wie gaat zichzelf overschatten en wie is veel beter dan hij denkt? En natuurlijk, wie heeft er gewoon domweg heeeeeel veel geluk.

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus