Zomerfuncursus 2018

Na het grote succes van de zomerfuncursus in 2017 is er besloten om dit weer te herhalen.
De zomerfuncursus bestaat uit 6 onderdelen, wat je precies op welke datum gaat doen is nog
een verrassing. Wat we wel al weten zijn de zaterdagen waarop de cursus gegeven zal worden.
Het gaat om de volgende dagen 30 juni, 7 juli, 21 Juli, 4 Augustus, 11 Augustus. Op deze
dagen zullen er telkens drie groepen ingepland  worden. De tijden van de verschillende groepen
zijn 10:30, 11:30 en 13:00 uur.
Op 18 Augustus is de afsluiting en dan beginnen we met alle groepen om 11:00 uur.

We hebben maar een zeer beperkte ruimte en om iedereen evenveel kans te geven gaat de
inschrijving zaterdag 26 mei om 08:30 uur open. Als je mee wil doen moet je op dat moment
klaar zitten om je in te schrijven. Er is maar plaats voor 18 combinaties. O ja, het is niet mogelijk
om een voorkeurstijdstip op te geven.
Inschrijven is mogelijk voor honden vanaf 9 maanden.

De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van het inschrijfgeld.

De kosten zijn €30,- voor het hele pakket, losse inschrijvingen zijn niet mogelijk.

De inschrijving is gesloten, er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

zomerfuncursus

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball